Олександр Скороход : ВСЕСВІТ : Купити книжку.

Список книгарень де можна купити книжку Олександр Скороход. ВСЕСВІТ.
 
Олександр Скороход : ВСЕСВІТ : Купити книжку
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати
сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Олександр Скороход "ВСЕСВІТ" (фото 1)
ВСЕСВІТ

Олександр Скороход

— Брама-Україна, 2011. — 192 с.
— м.Сміла. — Наклад 2065 шт.

ISBN: 978-966-453-098-6
ББК: 84.4 УКР6 С-44

Жанр:
Романи, новели та оповідання
Молодіжне
Пропонується видавцям

Анотація:
Книга, яка перед Вами - написана саме для Вас! Для того, аби почастувати чарівним напоєм із „Чаші” та провести стежками неосяжного „ВСЕСВІТУ”.
Повість „Чаша” – напівпоетична, пригодницька історія про подорож студента-медика Максима у пошуках Візантійської реліквії - „Чаші”, захованої у Кримських горах. Які перепони чекають на хлопця, чи вдасться йому знайти скарб? І що принесе знахідка? Всі відповіді – у „Чаші”, на самому її денечку.
„ВСЕСВІТ” – пригодницький роман про чотирьох молодих людей, які шукають себе та свій ШЛЯХ у цьому світі. Їх долі час від часу переплітаються у павутинні загадкових обставин пов’язаних з викраденням картини українського художника-авангардиста Стефана Масленко, на якій, як стверджує митець, йому вдалося зобразити ВСЕСВІТ. Та хіба справді можливо зобразити неосяжне? Виразити невиразне? І як це зробити? Розкрити таємницю допоможе Сан Санич, загадковий товариш митця, МАЙСТЕР і мешканець ВСЕСВІТу.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (7) Де купити (0) Скачати файл

Не знайдено жодної ціни на цю книжку.
Реклама
Rambler's Top100