наталка доляк : Гастарбайтерки : роман : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку наталка доляк. Гастарбайтерки : роман. У жанрах Романи, новели та оповідання.
 
наталка доляк : Гастарбайтерки : роман : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт
проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка наталка доляк "Гастарбайтерки : роман" (фото 1)
Гастарбайтерки : роман

наталка доляк

Клуб сімейного дозвілля (КСД), 2012. — 253 с.
— м.Вінниця. — Наклад 5000 шт.

Тверда обкладинка.
ISBN: 978-966-14-4245-9
ББК: 84.4УКР

Жанр:
Романи, новели та оповідання

Анотація:
Гастарбайтерки — true-story про життя трьох українських жінок, що за різних обставин виїхали закордон на заробітки, четверте місце у номінації «Романи».

Три жінки — три мрії. Двом не судилося збутися.
Вчителька Галина мріє про власну домівку, бо ж рідний син вигнав з дому. Здавалося б, працюючи прибиральницею в дивакуватої старої аристократки в Берліні, могла б і назбирати на «одинарку» в рідному місті, якби коханий синок не вимагав дорогих подарунків для себе, своєї дружини, доньки та... численних коханок.
Таша, що вдома була Наташею, відмовилася від імені, танців, що були і роботою, і пристрастю, заради мрії — всиновити дитину. Ось-ось вона заробить грошенят, повернеться додому і стане нарешті мамою. В сорок років життя ж тільки починається.
Лариса, наймолодша з жінок — домашня робітниця, що тільки про те й мріє, щоб обійняти коханого синочка, що лишився на Україні. Працюючи на сім`ю німців, вона й не здогадувалась, що найняли її не тільки для прибирання, а й щоб освіжити набридлий шлюб.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (3) Відгуки читачів (0) Де купити (1) Скачати файл

Залиште відгук першим ...
Реклама
Rambler's Top100