Roniak Kusniak.

 
Roniak Kusniak
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Колонка

Проект з "Родимками" Іри Цілик - дещо інакший. Це була настільки вдала Ірина книжка (а ми знаємо, що говоримо, - не інтуітивно, а за статистикою), що нам було дуже шкода, що вона розійшлася в такій малій кількості друкованих примірників, більшість читачів надали перевагу скачуванню умовно безкоштовної електронної версії, не переймаючись запропонованою післяплатою. Авторам не звикати. Але кількість і тривалість цих скачувань навіть після того, як книжку припинили рекламувати в мережі, примушували нас шукати іншого продовження цій історії.

Новий проект реалізовуватиме освітні програми у сфері літератури, книжкової справи, літературного менеджменту та дотичних сферах суспільного життя, які пов’язані з роботою над текстом.

Отож, в нашому випадку кожен двадцятий захотів скачані електрони матеріалізувати в паперовій версії. Оце і є „рекламна користь” від вільного розповсюдження інформації (піратів), щоправда, непряму рекламу не так вже й легко, а пряму шкоду теж неможливо порахувати, бо значна частина тих, хто скачував, просто не отримала б доступу до паперової книжки, навіть якщо дуже хотіла б: книжка була на полицях переважно київських книгарень та мережі книгарень «Є».

Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде
подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Читач
Roniak Kusniak

м.Київ, Київська обл.

Улюблені жанри:

Улюблений вислів:

()

Улюблені автори:

  Відгуки (3)
Результат: 1-3 (всього 3) Сторінка: 1
Книжка Відгук
А.Санченко (Переклад: А.Санченко, Чернишенко Володимир, Стр...)
08.04.13
Roniak Kusniak (Оцінка: Варто прочитати)

Дякую за переклад! Дякую за гарне видання книги. Хотів прочитати її і подарувати друг-туристу, але передумав. Залишу собі і екслібрис поставлю.
Цікаво було прочитати про цю подорож. Читаючи книгу уява моя з легкістю відтворювала всі подробиці: від чистої, відшліфованої морем і сонцем, палуби до відчуття самотності серед океанів і морів.

Хоча є і мінуси, які зрештою не впливають на загальне враження: очепятки в тексті, штук 10 нарахував. Відгуки на книжку

І.Цілик
29.03.13
Roniak Kusniak (Оцінка: Варто прочитати)

Скільки людей - стільки і доль.
В цій книзі ці долі дуже відрізняються одна від одної. І хоча спочатку виникало питання чи Ірина знала тих людей, чи придумала, чи може і сама пережила, то потім дійшов висновку (для себе), що це не важливо. А важливо чи текст викличе емоції. І він викликав. Зовсім різні. Як і люди в оповіданнях. А ілюстрації Каті Слонової тільки підсилюють враження. Відгуки на книжку

А.Санченко
29.03.13
Roniak Kusniak (Оцінка: Варто прочитати)

Думав буде більш гумористично. Виявилося більш інформативно. Що вважаю плюсом.
Для себе я давно визначив два способи прочитання книги: перший - коли ти читаєш і захоплюєшся настільки що проїжджаєш свою зупинку, другий коли читаєш, а потім ще раз перечитуєш бо інші думки в той час захоплювали голову. У випадку "Графомана" перша половина книжки йшла дуже важко (стилістика заважала, хоча може це після технічних книг у мене так), зате потім все стало на свої місця, читання пішло і... книга закінчилася.
Особисто мені сподобалося. Навіть кількох знайомих заочно людей зустрів у тексті.
Чекатиму "Автора" після "Графомана". Відгуки на книжку

Результат: 1-3 (всього 3) Сторінка: 1
Реклама
Rambler's Top100