Алла Миколаєнко, Антоніна Спірідончева, Занора Артем, Валентина Захабура, Осипенко Володимир, Осташ Вікторія, Мручківська Леся, Меркулов Максим, Марина Єщенко, Садова Надія : Перша тисяча кроків : Ювілейний альманах Київської молодіжної літературної студії "Перехрестя" : Відгуки читачів.

 
Алла Миколаєнко, Антоніна Спірідончева, Занора Артем, Валентина Захабура, Осипенко Володимир, Осташ Вікторія, Мручківська Леся, Меркулов Максим, Марина Єщенко, Садова Надія : Перша тисяча кроків : Ювілейний альманах Київської молодіжної літературної студії "Перехрестя" : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому
нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Алла Миколаєнко, Антоніна Спірідончева, Занора Артем, Валентина Захабура, Осипенко Володимир, Осташ Вікторія, Мручківська Леся, Меркулов Максим, Марина Єщенко, Садова Надія "Перша тисяча кроків : Ювілейний альманах Київської молодіжної літературної студії "Перехрестя"" (фото 1)
Перша тисяча кроків : Ювілейний альманах Київської молодіжної літературної студії "Перехрестя"

Алла Миколаєнко, Антоніна Спірідончева, Занора Артем, Валентина Захабура, Осипенко Володимир, Осташ Вікторія, Мручківська Леся, Меркулов Максим, Марина Єщенко, Садова Надія

Електрокнига, 2013. — 80 с. — (Серія: Не проза).
— м.Київ. — Наклад 1387 шт.

ISBN: 978-617-7026-14-2

Жанр:
Поетичні антології

Анотація:
Перед вами – ювілейний збірник поетичних творів, що репрезентує Київську молодіжну літературну студію «Перехрестя» як літспільноту, втілений до її 10-річчя. Це перше колективне видання творів «перехрестян» осібною збіркою і, отже, передовсім – творчий експеримент: спроба органічного поєднання непоєднуваного – історичного пласту і біжучого моменту. Відповідно задуму укладачів, твори кожного з десяти авторів альманаху віддзеркалюють якусь особ­ливу рису літстудійного «організму» як цілості.
Для найширших кіл читачів, а особливо – тих, хто є творцями сучасної літератури, та її поціновувачів.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (0) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Залиште відгук першим ...
Реклама
Rambler's Top100