Антон Санченко : Весілля з Європою : Роман-придибашка : Анотація, уривок з книги.

Автор Антон Санченко. Весілля з Європою : Роман-придибашка. У жанрах Родинна сага, Історичне, Мелодрама. Анотація: На пе...
 
Антон Санченко : Весілля з Європою : Роман-придибашка : Анотація, уривок з книги
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби
- дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Антон Санченко "Весілля з Європою : Роман-придибашка" (фото 1)
Книжка Антон Санченко "Весілля з Європою : Роман-придибашка" (фото 1)
Книжка Антон Санченко "Весілля з Європою : Роман-придибашка" (фото 2)
Весілля з Європою : Роман-придибашка

Антон Санченко

Факт, 2008. — 248 с. — (Серія: Exceptis excipiendis).
— м.Київ. — Наклад 2000 шт.

Тверда обкладинка.
ISBN: 978-966-359-297-8
ББК: 84(4Укр)6-44

Жанр:
Родинна сага
Історичне
Мелодрама

Анотація:
На перший погляд можна подумати, що ця книга про ностальгію за «тими» часами: старенькі київські трамвайчики «тягни-штовхай», вічні «автентичні» черги, в яких не стояли, а жили, вибрики планової економіки та — українсько-радянські та німецько-демократичні реалії та, як годиться, дружба народів укінці. А проте роман-придибашка Антона Санчен-ка насамперед про примирення себе з історією власної країни, що відбувається на тлі розростання генеалогічного дерева роду Чуприних. Від російсько-японської війни 1904 року через Першу, Другу, на щастя, не розпочату третю світові війни, Голодомор 1923 і 1933 років, та цілком мирні наші печалі й радості, які чомусь ніколи не потрапляють до підручників історії, але насправді визначають її хід. І все це з такою теплою і життєдайною іронією, яка приваблює вже від перших слів автора до своєї друкарської машинки «Гей, пішла!».

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (6) Відгуки читачів (1) Де купити (3) Скачати файл

Гей, пішла!

Починай, Еріко!

Моя добра стара друкарська машинко.

Люблю тебе, о бездоганний виробе німецько-демократичних майстрів.

Люблю за те, що ти не глючиш, не зависаєш і не пожираєш моїх безсмертних текстів, як корова січку, коли міністр з енергетики Юля Дарк (чи її вороги-послідовники) відключають світло “віялом”.

За те, що в тебе не горять вінчестери й не заводять ся в тобі чорнобильскі віруси.

Що не перепитуєш мене щоразу, чи впевнений я, що бажаю зберегти мої нетленні тексти для невдячних нащадків: так/ні.

Ти, о Еріко, – тріумф незалежності. Тобі досить, щоб було живлення ... [ Показати весь уривок ]

[ Згорнути уривок ]

Реклама
Rambler's Top100