Володимир Вакуленко-К : УБД-реінкарнація : Збірка поезій : Купити книжку.

Список книгарень де можна купити книжку Володимир Вакуленко-К. УБД-реінкарнація : Збірка поезій.
 
Володимир Вакуленко-К : УБД-реінкарнація : Збірка поезій : Купити книжку
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам
доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Володимир Вакуленко-К "УБД-реінкарнація : Збірка поезій" (фото 1)
Книжка Володимир Вакуленко-К "УБД-реінкарнація : Збірка поезій" (фото 1)
Книжка Володимир Вакуленко-К "УБД-реінкарнація : Збірка поезій" (фото 2)
УБД-реінкарнація : Збірка поезій

Володимир Вакуленко-К

— Ліра-К, 2017. — 104 с.
— м.Київ. — Наклад 500 шт.

ISBN: 978-617-7507-26-9

Жанр:
Поезія

Анотація:
Збірка поезій «УБД-реінкарнація» від Володимира Вакуленка-К. – це потужна за смисловим, художнім та енергетичним наповненням річ, котра є віддзеркаленням нашого «тут» і «тепер» упродовж останніх років, включно з Майданом та війною, «в епоху третьої Світової Любо- ви» та «вітчизняної байдужості». Без зайвого пафосу. Без фальші і патетики. Без скигління та квиління, що ними часто грішать поети у жанрі громадянсько-політичної лірики. Це таки бойова поезія – на противагу бойовій прозі. Збірку формують три композиційні частини – «Охрещені Хрещатиком», «Війна в утробі» та «Цитатник Савонароли», міцно спаяні між собою убивчими метафорами й новітніми екзистенційно-філософськими смислами.

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (1) Відгуки читачів (0) Де купити (0) Скачати файл

Не знайдено жодної ціни на цю книжку.
Реклама
Rambler's Top100