Антон Санченко : Нариси бурси : Оповідання : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Антон Санченко. Нариси бурси : Оповідання. У жанрах Мариністика, Студентське, Додрукове видання.
 
Антон Санченко : Нариси бурси : Оповідання : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання
зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Антон Санченко "Нариси бурси : Оповідання" (фото 1)
Книжка Антон Санченко "Нариси бурси : Оповідання" (фото 1)
Книжка Антон Санченко "Нариси бурси : Оповідання" (фото 2)
Книжка Антон Санченко "Нариси бурси : Оповідання" (фото 3)
Нариси бурси : Оповідання

Антон Санченко

Електрокнига, 2010. — 302 с. — (Серія: Конвертовані книжки).
— м.Київ. — Наклад 2845 шт.

ISBN: 978-617-7026-00-5

Жанр:
Мариністика
Студентське
Додрукове видання

Анотація:
Збірка оповідань та нарисів про курсантів мореходного училища є відчайдушною спробою автора повернутися в ті часи, коли він був молодим і красивим, усе своє носив з собою, призначав дівчатам по три побачення на день під реліктовим 200-літнім дубом, найбільшим делікатесом вважав пельмені в пельменній на площі Свободи славного міста Херсона, а попереду на нього чекала воля. Справжня. Кейптаун, Лас-Пальмас та Сингапур.

Оповідання писалися таким чином, щоб зацікавити і матросів, і поетів. А оскільки матроси і поети — то антоніми, автор сподівається, що ця книжка зацікавить і решту людства у проміжку між цими двома полюсами світосприйняття. Оповідання доповнені Словничком для поетів та Словничком для матросів, у яких тлумачаться незрозумілі для них слова.

Доступ до електронної версії для планшетів Ipad нижче, по закладці "Де купити".

Паперова версію книжки можна замовити на сторінці http://www.avtura.com.ua/book/472/

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (7) Відгуки читачів (1) Де купити (1) Скачати файл

Результат: 1-1 (всього 1) Сторінка: 1
Відгук

26.11.2010
Мопед не мій (Оцінка: Варто прочитати)

У цій книжці ви переконаєтесь, що можна бути водночас реалістом і оптимістом. А життя - чудове й кольорове. Без супер тачок, міліонів, наркотків, таємних знань і влади над Всесвітом.
Герої собі закохуютья потроху, вдаються до різних авантюр …(не заради грошей, уявіть!), хитрують... Попри різні погодні умови протягом навчального року, книжка всуціль сонячна.
Від жіночих "позитивних" мелодрам її відрізняє, по-перше, місце дії, специфіка якого сама по собі прикольна. А по друге - винахідливий гумор автора, який не обмежується просто жартами по ходу. Галерея персонажів - то вже той ще анекдот:)

Олена Шарговська
Результат: 1-1 (всього 1) Сторінка: 1
Реклама
Rambler's Top100