Kri_Loving.

 
Kri_Loving
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Колонка

Проект з "Родимками" Іри Цілик - дещо інакший. Це була настільки вдала Ірина книжка (а ми знаємо, що говоримо, - не інтуітивно, а за статистикою), що нам було дуже шкода, що вона розійшлася в такій малій кількості друкованих примірників, більшість читачів надали перевагу скачуванню умовно безкоштовної електронної версії, не переймаючись запропонованою післяплатою. Авторам не звикати. Але кількість і тривалість цих скачувань навіть після того, як книжку припинили рекламувати в мережі, примушували нас шукати іншого продовження цій історії.

Новий проект реалізовуватиме освітні програми у сфері літератури, книжкової справи, літературного менеджменту та дотичних сферах суспільного життя, які пов’язані з роботою над текстом.

Отож, в нашому випадку кожен двадцятий захотів скачані електрони матеріалізувати в паперовій версії. Оце і є „рекламна користь” від вільного розповсюдження інформації (піратів), щоправда, непряму рекламу не так вже й легко, а пряму шкоду теж неможливо порахувати, бо значна частина тих, хто скачував, просто не отримала б доступу до паперової книжки, навіть якщо дуже хотіла б: книжка була на полицях переважно київських книгарень та мережі книгарень «Є».

Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам
доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Читач
Kri_Loving

м.Київ, Київська обл.

Улюблений вислів:

()

Улюблені автори:

Дара Корній, Вікторія Гранецька, Сашко Ушкалов, Сергій Жадан...

  Відгуки (4)
Результат: 1-4 (всього 4) Сторінка: 1
Книжка Відгук
Д.Корній
18.07.13
Kri_Loving (Оцінка: Варто прочитати)

Усі книжки Дари Корній читаю на одному диханні. Вона саме той автор якого хочеться порадити друзям та цитувати.
Історія світлої Птахи та темного Стриба дуже жива і саме цим цікава. Світла сторона темного чоловіка відкривається коли він закохується - нереальна історія у реальному житті.
Читаючи цю історію можна закрити очі та опинитися у тому світі де Птаха і Мальва, світло і тінь.
Чудова книжка, як і усі романи Дари Корній. Відгуки на книжку

В.Гранецька
20.10.12
Kri_Loving (Оцінка: Варто прочитати)

Чудова книжка, читається на одному диханні. Одна з тих книг які не забуваються. Відгуки на книжку

М.Іванцова
20.10.12
Kri_Loving (Оцінка: Не варто читати)

Ледве дочитала. Здавалося враження, що історія написана лише для того, щоб забити папір літерами. Так, не буду сперечатися, історія у чомусь цікава, але і без прочитання цієї книжки можна життя прожити. Відгуки на книжку

Д.Корній
20.10.12
Kri_Loving (Оцінка: Варто прочитати)

Побачила вперше цю книжку у книжковому магазині і одразу вирішила, що маю її придбати, але ціна у найдорожчому магазині здивувала, тому вирішила купити її на Петрівці. О, це було першою помилкою. Дістати її було майже нереально. Але мені вдалося, зжалилася продавчиня і згодилася привезти мені її якнайскоріше на замовлення.
Перше, що вразило, це епіграф:
"Біда не в тім, що свище вітер лютий,
Що січень на вікні,
Малює мертві квіти.
Біда не в тім, що ти мене не любиш,
Біда, що я тебе не можу розлюбити."- влучний та гарний.
Дуже згодна з висловом: "Мене роман надзвичайно зворушив, на останніх сторінках я ридала під впливом тих болючих та таких реальних подій. Наче це не було на сторінках книжки, а хтось мені розказав цю трепетну історію, що мала трагічний кінець, а могла б мати і щасливий."
Останні 100 сторінок читала на одному диханні... Емоції, які я пережила, неможливо перелічити. Вони були нестримні коли померла Оксана, я розуміла що це лише книжка, але те, як вона написана, і ті емоції - вражають. Хотілося схопитися з місця і самій хоч чимось допогти Сашку, але чим?
Дякую Дарі за таку чудову книжку! Відгуки на книжку

Результат: 1-4 (всього 4) Сторінка: 1
Реклама
Rambler's Top100