Новорічні казки для справжніх героїв.

Новорічні казки для справжніх героїв

09.01.2015

Е.Заржицька, Відута Любов, В.Вакуленко-К, Н.Дев'ятко, Череп-Пероганич Тетяна, СЕРДУНИЧ Любов. Новорічна казка : Казки та оповідання

Наближається Новий рік. Яким він буде для нашої країни? наших дітей та онуків?
Але ж... У новорічну ніч часто трапляються різні дива – можна зустріти інопланетян і навіть потоваришувати із ними, побачити справжнього Діда Мороза та Снігуроньку, заприятелювати з Домовичком, Сніговичком, тваринами, які вміють розмовляти або й з розумною сніжинкою; і ще багато інших неймовірних пригод може трапитися з вами в цю чарівну ніч. Про ці та інші надзвичайні історії написали для вас в цій книзі чудові українські письменники з різних куточків України та далекого зарубіжжя. Ця книга – збірник казок та оповідань «Новорічна казка».
До книги увійшли твори Наталі Дев’ятко, Еліни Заржицької, Любові Відути, Валентини Попелюшки, Галини Максимів, Сергія Гридіна, Ольги Рєпіної, Любові Сердунич, Оксани Маковець, Марини Павленко, Тетяни Череп-Пероганич, Віталії Савченко, Тали Владмирової, Олени Лань, Володимира Вакуленка-К, Галини Жубіль-Книш, Лариси Омельченко. А упорядкувала їх – за допомогою головного редактора видавництва "КАССІОПЕЯ сузір'я українських книжок" Ніни Слюсаренко – співавтор Еліна Заржицька.
Ці добрі й талановиті люди зібрались, аби стала дійсністю казка, аби замість хмар нашій любій країні світило сонечко, аби герої були не казковими, а найсправжнішими.
Що мається на увазі?
Та хіба наші солдати, які зараз виборюють українську незалежність на сході України в зоні АТО не є справжніми героями? А їх перемоги іноді схожі на справжню казку...
Тільки, щоб герої мали змогу виборювати для нас мир і спокій, треба всією громадою їм допомогти. От і вирішили письменники, що ця електронна книжка візьме участь в благочинній акції, і за її допомоги вони назбирають гроші для наших солдат.
Знайти книжку дуже просто – ось за цим посиланням:
Так що щиро дякують усім, хто придбає її для своїх малюків і веселих вам новорічних свят!

Марина Громова