Староста Петро, Олександр Апальков : Малюнки словом : Відгуки читачів.

Відгуки читачів на книжку Староста Петро, Олександр Апальков. Малюнки словом. У жанрах Поезія, Поеми, Історичне.
 
Староста Петро, Олександр Апальков : Малюнки словом : Відгуки читачів
Книжки за жанрами

Всі книжки (1667)

Книжки за першою літерою назви
Книголюбам пропонуємо купить мебель
для ваших книг.
Шафи зручні для всіх
видів книг, окрім електронних.
www.vsi-mebli.ua

zahid-shid.net

Телефонный спрвочник Кто Звонит

Життя бентежне, але не зле, як казала одна наша знайома. Тому нам доводиться давати рекламу, щоб підтримувати сайт проекту. Але ж Вам не складно буде
подивитись її? Натискати на ці посилання зовсім необов’язково , але якщо Вам щось впало до вподоби - дозволяємо . З повагою, колектив "Автури".
Книжка
Книжка Староста Петро, Олександр Апальков "Малюнки словом" (фото 1)
Малюнки словом

Староста Петро, Олександр Апальков

Склянка Часу*Zeitglas, 2011. — 128 с.
— м.Канів. — Наклад 300 шт.

ISBN: 978-966-2306-26-2
ББК: 84 (Укр.)

Жанр:
Поезія
Поеми
Історичне

Анотація:
Три основні теми роздумів супровод-жують читача Петра Старости: традиція, сучасність і майбутнє. Читаючи книгу, потрапляєш наче у безмежну галерею, поділену на три нефи. Тут місце для активної дії розуму та душі. Адже автор ламає рамки між епохами і різними художніми стилями. Ліричний герой збірки в будь-який момент може перейти кордони часу, простору, настрою.
"У словоблудстві
"Гетьманів"
Вкраїни.
Село вмира
Розтерзане моє…"


Пережиті, переболені автором протиріччя між цінностями та засобом життя, з одного боку, і власне, традиціями – з іншого, визначають лейтмотив четвертої книги. Не дивлячись на кризу нашого суспільства, цілісність творчості залишається для поета важливішою, ніж комерційна попу-лярність.

Нині Петро Староста – член Конгресу літераторів України. Його твори широко публікуються в періодиці, журналах "Склянка Часу", "Дніпро", "Українець", антологіях, колективних збірках, альманахах. У творчому доробку автора три поетичні збірки: "Яблунева заметіль", "Місячна підкова", "Сопілка Велеса".

Тож, сподіваймося, що і у нової книги Петра Старости знайдеться достатньо читачів, аби його творчість стала надбанням широкого літературного кола.


Олександр Апальков,
редактор журналу
«Склянка Часу*Zeitglas»

Поділитись:

Лінк із зображенням книжки:

  Уривок з книжки Рецензії в пресі (2) Відгуки читачів (1) Де купити (0) Скачати файл

Результат: 1-1 (всього 1) Сторінка: 1
Відгук

13.07.2011
kate_elizabeth (Оцінка: Варто прочитати)

Надзвичайно мудрими і досвідченими словами насичена вся книга. Видно, як автор натхненно і завзято працював над кожним рядком своїх віршів, ронделями, рубаї і - особливо - історичною поемою "Стиск багрягої опанчі".
У кожному творі використано чимало слів із української народної мови - слова-архаїзми, майже забуті і стерті з пам'яті, а також чимало неологізмів, чи-то запозичених, чи створених власноруч.
Зустрічаються латинські фрази, тонкі переплетіння метафор і зовсім нових епітетів.
Щодо поеми - в ній висвітлено минуле нашої держави, оповите художнім обрамленням, що надає їй незвичайного трагізму.
Загалом, враження від книги чудове. Після неї самому хочеться творити.
Бажаю усім приємного прочитання цих прекрасних рядків.
Результат: 1-1 (всього 1) Сторінка: 1
Реклама
Rambler's Top100